Tadžikistan

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Tadžikistan

Nekretnina na prodaju u Tadžikistanu

Republika Tadžikistan i bivša sovjetska socijalistička republika Tadžikistan u sastavu SSSR-a su srednjoazijska država. Na jugu se graniči s Afganistanom, na istoku s Kinom, na sjeveru s Kirgistanom i Uzbekistanom i na zapadu s Uzbekistanom; to je dakle država bez izlaza na more. Glavni grad je Dušanbe.

Naše izvješće o tržištu nekretnina u Tadžikistanu može biti važno ako se planirate preseliti i kupiti nekretninu na prodaju u Tadžikistanu. Prilikom ispitivanja najskupljih tržišta nekretnina na svijetu, glavni grad Tadžikistana Dušanbe sa 700 000 stanovnika ne pada mi odmah na pamet. No, grad, čiji većina starih stambenih zgrada potječe iz sovjetske ere, plijen je kronične krize s nekretninama.

S obzirom da je potražnja za novom nekretninom na prodaju u Tadžikistanu daleko premašila dostupnost, cijene nekretnina u okolici Dušanbea naglo su porasle tijekom posljednjeg desetljeća.

Za stanovništvo Tadžikistana, naviknuto na državna jamstva za stanovanje iz sovjetske ere, prenapučenost je dovela do slabog pada životnog standarda.

Posljednje desetljeće zabilježio je val migranata iz Tadžikistana u Dušanbeu, a izgradnja gospodarskih kuća u glavnom gradu Tadžikistana nije uspjela pratiti. Povećanje troškova nekretnina danas stvorilo je gradsko središte sve gužve u javnim stanovima.

Rastuću cijenu imovine za prodaju u Tadžikistanu, a posebno u Dušanbeu, pogoršavaju dva čimbenika: prvo, da se oko 80% građevinskog materijala Tadžikistana uvozi; drugo, vlada Tadžikistana nameće sustav poreza i carina koji predstavlja oko trećinu troškova izgradnje novih domova.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 40170

Prodaja Kućica na splavu, Tadžikistan, Suǧd, Chudschand - Khujand, Hakim Karim

674,667.00HRK
Prodaja
Kućica na splavu

0.46 m²
Gotova kuća u gradu. 9 soba kupaonica kuhinja i s hranom škola Kita i sve ostalo što vam je potrebno sve u blizini.
Cod. 2405

Prodaja 3 sobe, Tadžikistan, Dušanbe, Dušanbe, center

292,355.70HRK
Prodaja
3 sobe

150 m²
Obnova kuće u centru za prodaju i mogućnost razmjene s drugim kućama.
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB